16. 12. 2017.

"NEPOBJEDIVI" IZ SREBRENICEIako bi neki htjeli da ima prepolove ionako mizeran budžet “Nepobjedivi” još jednom pokazali da su NEPOBJEDIVI.


Takmičari Karate Kluba “Želja ipon”, djeca iz Srebrenice i Bratunca danas (16.12.2017) su bili učesnici na Sedamnaestom Nippon top ten turniru u Beogradu  gdje je učestvovalo preko 600 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske. Naši takmičari su i danas opravdali svoj naziv “nepobjedivi” Zlato su osvojili: Stanojević Kristina, Ubiparipović Sonja, Jankovic Leontina,još jedna ekipa djevojcica ( Andrea, Kristina, Merjema) ekipa djecaka ( Ajdin, Pavle, Eldin) Srebro: Tabakovic Ajdin i Pestalic Merjema Bronza: Jankovic Andrea, Todorovic Pavle, Begic Eldin i Lazić Jelena

Sutra naš kliub nastupana turniru u Tuzli ali će nastupiti drugi takmičari . Bravo za ovu djecu od kojih je većina u Karate Reprezentaciji BiH, Bravo za njihovog trenera Kristinju Milošević koj je takođe osvajač brojnih medalja od entitetskog,drževnog, do evropskog I svjetskog zlata. Bravo za Doraju Everle iz austrijske BHB organizacije zahvaljujući čijoj podršci učestvuju na ovim turnirima.
M.S. Kokeza

Nema komentara:

Objavi komentar